05.04.2021 г., в Мосгорсуде г. Москвы, в 11:45 часов по Московскому времени/13:45 по Екатеринбургскому времени состоится судебное заседание о рассмотрении апелляции о продлении срока содержания под стражей схиигумена Сергия (Романова). » Москва-Третий Рим
» » » 05.04.2021 г., в Мосгорсуде г. Москвы, в 11:45 часов по Московскому времени/13:45 по Екатеринбургскому времени состоится судебное заседание о рассмотрении апелляции о продлении срока содержания под стражей схиигумена Сергия (Романова).
spytim.ru
Тойвуд







основное / новости

05.04.2021 г., в Мосгорсуде г. Москвы, в 11:45 часов по Московскому времени/13:45 по Екатеринбургскому времени состоится судебное заседание о рассмотрении апелляции о продлении срока содержания под стражей схиигумена Сергия (Романова).


Правило прп. Лаврентия (Черниговского) и иеросхим.Сампсона об освобождении из тюрьмы схиигумена Сергия (Романова).

1.
Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь.
- 24 раза.

2.
Всемилостивая Владычице моя, Пресвятая Госпоже, Всепречистая Дево, Богородице Марие, Мати Божия, Несумненная и единственная моя Надежда, не гнушайся мене, не отвергай мене, не остави мене, не отступи от мене; заступись, попроси, услыши; виждь, Госпоже, помози, прости, прости, Пречистая!
- 24 раза.

3.
Взбранной Воеводе победительная, яко избавльшеся от злых, благодарственная восписуем Ти раби Твои Богородице, но яко имущая державу непобедимую, от всяких нас бед свободи, да зовем Ти: Радуйся Невесто Неневестная.
- 24 раза.

4.
Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящия, от сряща, и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.
- 24 раза.

5.
Досто́йно е́сть я́ко вои́стину блажи́ти Тя Богоро́дицу, Присноблаже́нную и Пренепоро́чную и Ма́терь Бо́га на́шего. Честне́йшую Херуви́м и сла́внейшую без сравне́ния Серафи́м, без истле́ния Бо́га Сло́ва ро́ждшую, су́щую Богоро́дицу Тя велича́ем.
Сла́ва Отцу́ и Сы́ну и Свято́му Ду́ху, и ны́не и при́сно и во ве́ки веко́в. Ами́нь.
Го́споди, поми́луй. (Трижды)
Го́споди, Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, молитв ра́ди Пречи́стыя Твоея́ Ма́тере, преподо́бных и богоно́сных оте́ц на́ших и всех святы́х поми́луй нас. Ами́нь.

6.
Богоро́дице Де́во, ра́дуйся, благода́тная Мари́е, Госпо́дь с Тобо́ю, Благослове́нна Ты в жена́х и благослове́н Плод чре́ва Твоего́, я́ко Спа́са родила́ еси́ душ на́ших.
- 150 раз.

  • 19

Комментарии к новости

  1. Игорь | Посетители

    Помоги, Господи, схиигумену Сершию Романову, находящемуся в узах ига жидовскаго вынести и претепеть ниспосланные для спасения души его испытания. Власть жидов совсем оборзела. Вы это правило не сможете творить долго, это что надуманное столько читать, Богу такое не нужно. Нужно поднимать Россию против их произвола а нашей Матери Родине. Концом ига жидовскаго будет знак всем, это Господь рек - на Спасской башне Кремля повешен будет главный раввин России, и еще Господь рек - всех двойников Путина повесят, а истиннаго не сыщут.

  2. Информация

    Сообщаем Вам:

    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

ДРУГИЕ НОВОСТИ